Laatste nieuwsberichten

Laatste foto's

Info

Om deze nieuwsberichten en de foto's te zien, moet u ingelogd zijn.

Deze site werd mede mogelijk gemaakt door Rob Vonk

Home

Mijn grootste hobby’s zijn fotograferen en luchtvaart. Fotograferen doe ik al vanaf mijn vierde verjaardag waarop ik een kapotte camera kreeg om mee te spelen. Vooral de laatste twee jaar met de komst van de digitale fotografie ben ik steeds meer aan het fotograferen geslagen. Ik ben nu bezig om van een echte huis- tuin- en keuken- fotograaf een wat serieuze fotograaf te worden.

Luchtvaart is ook een grote hobby van mij. Het maakt niet uit of het burger of militaire luchtvaart is. Als het maar vliegt of heeft gevlogen. Beide hobby’s zijn prima te combineren door van vliegtuigen foto’s te maken. Je zult momenteel dus hoofdzakelijk luchtvaartfoto’s vinden op mijn site.
Foto’s die je op deze site vindt, mag je voor eigen gebruik gratis gebruiken. Echter als je ze voor niet privé doeleinden gebruikt, wil ik van tevoren ingelicht worden. Mail mij dan even op redeker(at)xs4all.nl Ik behoud me het recht voor om dan alsnog het gebruik van de foto’s te weigeren.

Tevens heb ik deze site gebruikt om familie en vrienden op de hoogte te houden hoe het met me gaat. Ik ben namelijk geboren met de erfelijke ziekte Cystic Fibrosis. Deze aandoening beperkt mij momenteel zo erg dat ik aan nieuwe longen moest geloven. Inmiddels ben ik getransplanteerd en gaat het zeer goed met mij. Daarom heb ik besloten om dit gedeelte van de site te stoppen en een andere invulling te geven aan dit gedeelte

Ik wens je veel plezier op deze site.

John Redeker